Лазерна епилация без болка – SHR

SHR е процедура-шедьовър, разработена да премахне нежеланото окосмяване по-бързо и по-приятно от всякога.
С SHR, вече може да си направите процедура без значение от цвета на Вашата кожа или сезона и даже да третирате чувствителни зони без никакъв дискомфорт.

С нежни и многократни движения при SHR технологията се доставят ниски дози енергия, но много на брой пъти, до космения фоликул. Процедурата SHR е по-кратка от другите методи за лазерна епилация, по-приятна и дава максимални резултати.

SHR действа посредством постепенно загряване на космения фоликул с нежни пулсове от лазерна енергия. Понеже лазера е в постоянно движение, процедувата е по близка по усещане до масаж със затоплени камъни отколкото до традиционната лазерна епилация където се използва единична, висока доза енергия към космения фоликул, завършваща едновременно с болка и евентуални изгаряния.

Почти всяка част от тялото може да бъде обработена безопасно и комфортно, включително лице, шия, крака, ръце, интим, гръб и корем.

SHR Бърза и Комфортна епилация

  • Без болка
  • Дълготрайна
  • Кратки процедури, обикновено по-малко от половин час
  • Без нужда от време за възстановяване,  така че може да се върнете към активността си незабавно след процедурата
  • Ефективна при всеки цвят на кожата, включително и кожа с тен, както и при всеки цвят на косъма
  • С най-висок процент покриваемост, за да сте сигурни, че няма да останат нетретирани участъци
  • Перфектна за всяка част от тялото, включително и по-чувствителни зони като лице, шия и интим
  • Безопасна процедура през цялата година

Безопасна и ефективна

Епилацията е една от най-добрите познатите и най-проучвани лазерни процедури в естетичната индустрия, и SHR бързо се превръща в най-популярната технология в световен мащаб.

Клинично доказана

SHR технологията е обект на множество клинични проучвания, научи статии и други професионални наблюдения. В клинични проучвания сравняващи SHR с други технологии за лазерна епилация бе доказано че SHR е високо едективна, но и безболезнена.

Колко пъти сте искали да захвърлите самобръсначката, пинцетата или поредната кола маска?
Уморяват ли ви тези постоянно занимания? Избягвали ли сте лазернат епилация поради страх или изгаряния?
Най-после има безболезнен и изключително безопасен метод за трайно премахване на нежелано окосмяване, SHR.

Alma lasers е глобален лидер в разработването на лазерни системи с медицинска и естетична насоченост. Технологиите на Alma  се използват за множество процедури, включително: безболезнена епилация при всеки фототип кожа и през цялата година, премахване на пигментации, акне и татуировки, редукция на бръчки, стрии, целулит, както и още над 65 регистрирани във FDA терапевтични и естетични процедури.