Третиране на акне с „Rejuvi“

Процедурите за третиране на акне, които “Rejuvi” предлага, имат блестящ ефект върху кожата.

Един от революционните им продукти е Rejuvi Acne Treatment. Продуктът използва алфа-хидрокси киселини и салицилова киселина, за ефективно почистване на петна по кожата и отстраняване на микро-комедоните.

Свръх продукцията на себум, предизвикан от прекомерното изобилие на мъжки хормони, може да доведе до запушване на порите и да предизвика акне и пъпки.

Rejuvi Acne Treatment ефективно задържа прекомерното количество кожни хормони, чрез специална комбинация от органични киселини, цинк и витамини. Този анти-андрогенен подход е уникална характеристика на “Rejuvi”. Поради този подход с множество действия, третирането на акне с “Rejuvi” значително превъзхожда другите възможни терапии за акне.

Третиране на белези и стрии, е едно от нещата, които всеки тийнейджър мечтае- да скрие белезите от пъпки. Сега вече е възможно с “Rejuvi”. Благодарение на уникалната си формула, “Rejuvi” има специалната функция да нормализира кожните клетки и тъкани и стимулира развитието на фибробластите за увеличаване на кожния колаген и еластин.

Не се колебайте, изгладете несъвършенствата по кожата си и заблестете.

Запазете своят час в студио “Импресия” при Десислава Гешева, медицински козметик и преподавател в Медицински университет гр.Варна.