Иновативна технология за стягане на лице и тяло – Alma Beauty SPADEEP

Alma Beauty SPADEEP е сред най- новите и модерни методи за контуриране на тяло и подмладяване на лице. 

Иновативната, неинвазивна платформа SPADEEP предлага концентрирана енергия за стягане и подмладяване на кожата и оформяне на лице и тяло.

На база диелектричното затопляне, радиочестотната енергия преминава директно в тъканите и това води до мощна стимулация и образуване на нов колаген, повишава се здравината и еластичността на кожата.

Предимства на Alma Beauty SPADEEP:

  • високоефективен механизъм за всички типове кожа, включително деликатни зони, като лице, шия и деколте
  • по- бързи и дълготрайни резултати, с по- малко процедури
  • комфорт по време на процедура
  • без време за възстановяване – връщате се към ежедневните ангажименти, веднага след процедурата

Патентованата Unipolar технология позволява целенасочено, безопасно и дълбоко затопляне на тъканите на различна дълбочина, без дискомфорт и болка за пациента. 

Микроплазмената технология е уникална и единствена патентована разработка на Alma Laser, която има широко приложение в медицинската практика. Тази технология, изключително успешно заличава белези от операции, следи от акне и варицела, разширени пори и неравности по кожата, както и бръчки и стрии.

С Alma Beauty SPADEEP ще постигнете:

  • стягане на несъвършенства по кожата като бръчки, фини линии и отпусната кожа
  • видимо изглаждане на повърхността на кожата, с помощта на механичния масаж за засилване на метаболизма и намаляване обема на мазнините
  • оформяне контура на лице и тяло, възвръща стегнатия вид и подобрява текстурата на кожата на лицето и тялото в дълбочина

Дълготрайни резултати, чрез комбинацията от технологии. 

Заповядайте в Козметично студио “Импресия” да се насладите на последните технологии в контурирането и оформяне на лице и тяло.